Αγαπητοί συνεργάτες,
σας ενημερώνουμε ότι λόγω της ετήσιας απογραφής μας , η εταιρεία μας και το service μας θα είναι κλειστά από 02/01 έως και 07/01.
Η τελευταία ημερομηνία παραδόσεων για φέτος είναι η 28/12/2023 και η έναρξη των παραδόσεων θα γίνει στις 09/01/2024.
Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το νέο έτος!
TROTEC AirgoClean 11 E Καθαριστής αέρα με φίλτρο HEPA (1580001011) Expand

TROTEC AirgoClean 11 E Καθαριστής αέρα με φίλτρο HEPA (1580001011)

Trotec

1601.0033

 βασικός εξοπλισμός

More details

AirgoClean® 11 E σχεδιαστής καθαρισμού αέρα με φίλτρο HEPA

Νούμερο κωδικού 1580001011
Μπορείτε να αποθηκεύσετε: 40%
99,95 € 59,95 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ

Εμφάνιση τιμής χωρίς ΦΠΑ

συν τα έξοδα αποστολής Υπολογισμός κόστος αποστολής
Σχεδιάστε το AirgoClean® 11 E με φίλτρο HEPA

Αφαιρεί το 99,97% των ιών, των βακτηρίων, της λεπτής σκόνης και των αλλεργιογόνων όπως η γύρη, τα ακάρεα της σκόνης και η ζωική σκόνη από τον αέρα του δωματίου
Μειώνει τους ρύπους στον εσωτερικό αέρα και αυξάνει την ποιότητα ζωής

Ο σχεδιαστής AirgoClean® 11 E συνδυάζει διαχρονική κομψότητα με αποτελεσματική τεχνολογία καθαρισμού αέρα HEPA. Χάρη στη ματ μαύρη επιφάνεια υψηλής ποιότητας και την κυλινδρική αισθητική, ο συμπαγής καθαριστής αέρα κάνει μια οπτική δήλωση τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε επαγγελματικό περιβάλλον. Χωρίς να χάσετε τα απαραίτητα - φέρνοντας πιο υγιεινό αέρα στο σπίτι σας για εισπνοή και βαθιά αναπνοή. Οι δικοί μας τέσσερις τοίχοι είναι ο προστατευμένος χώρος μας για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να απολαύσετε τη ζωή με γεμάτες αναπνοές. Θέλουμε να αισθανόμαστε καλά εδώ χωρίς να φοβόμαστε ότι η υγεία μας θα τεθεί σε κίνδυνο από τις αερομεταφερόμενες επιρροές.

Ο καθαρός αέρας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια υγιή ζωή

Κάθε μέρα αναπνέουμε έως και 20.000 λίτρα αέρα. Αυτό αντιστοιχεί σε μάζα περίπου 25 κιλών και υπερβαίνει κατά πολύ την ποσότητα των τροφίμων και ποτών που καταναλώνονται ανά ημέρα. Αλλά ενώ δίνουμε προσοχή στη φρεσκάδα, την προέλευση και τα συστατικά στα τρόφιμα, δίνουμε λίγη προσοχή στην ποιότητα του αέρα. Ο καθαρός αέρας είναι εξίσου σημαντικός για την υγεία, την ευεξία και τις επιδόσεις μας στο χώρο εργασίας, όπως μια ισορροπημένη διατροφή, άσκηση και επαρκής ύπνος.

Οι ρύποι και τα αιωρούμενα υλικά στον αέρα είναι επιζήμια για την υγεία

Ο μολυσμένος αέρας δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένος. Οι ιοί, η λεπτή σκόνη, τα βακτήρια, τα σπόρια μούχλας, τα ακάρεα σκόνης, η ζωική πυκνότητα των ζώων και οι δυσάρεστες οσμές μολύνουν τον αέρα στους χώρους διαβίωσης και στην εργασία. Για να επιδεινωθούν τα πράγματα, σε πολλά μέρη ακόμη και ο αέρας έξω έχει υψηλό επίπεδο σωματιδίων. Τα μικροσκοπικά σωματίδια με διάμετρο μικρότερη από 2,5 μm (PM2,5) εισέρχονται στο προσωπικό μας περιβάλλον μέσω παραθύρων και θυρών και εισέρχονται στο σώμα μέσω αναπνοής. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι αυτά τα νανοσωματίδια μπορούν ήδη να οδηγήσουν σε προβλήματα υγείας στα παιδιά.

Ο καθαριστής αέρα AirgoClean® 11 E φέρνει καθαρό αέρα στη ζωή σας

Ένα υψηλής ποιότητας φίλτρο HEPA 3 σε 1 (που αποτελείται από HEPA, άνθρακα και προ-φίλτρα) φιλτράρει έως και 99,97 τοις εκατό όλων των σωματιδίων έως 0,3 μm σε μέγεθος από τον αέρα του δωματίου - το μέγεθος των πιο κοινών ατμοσφαιρικών σωματιδίων όπως ιοί, καθώς και βακτήρια. Μόλις ο αέρας ρέει μέσω του φίλτρου, ο μολυσμένος αέρας του δωματίου καθαρίζεται, καθαρός αέρας φιλτραρισμένος με HEPA, απαλλαγμένος από επιβλαβείς ουσίες. Και όλα αυτά αυτόματα χάρη στους τελευταίους αισθητήρες ποιότητας σκόνης και αέρα, με τους οποίους μετράται συνεχώς η ποιότητα του αέρα και αναγνωρίζονται οι αλλαγές - προκειμένου να αντισταθμιστεί αυτό με μια έξυπνα ρυθμιζόμενη υπηρεσία καθαρισμού αέρα. Ο καθαρισμός του αέρα συμπληρώνεται με ιονισμό των χονδροειδών σωματιδίων (τρίχες ζώων, γύρη και σκόνη) που επιπλέουν γύρω, προκαλώντας τα να βυθιστούν στο έδαφος για να απορροφηθούν από τη ροή αέρα του AirgoClean® 11 E και να διηθηθούν στο προ-φίλτρο . Ο ρυθμιζόμενος ανεμιστήρας τριών σταδίων με μέγιστη κυκλοφορία αέρα 120 m³ / h επιτρέπει μια αξιοσημείωτη βελτίωση της ποιότητας του αέρα σε δωμάτια έως 15 m² ή 38 m³.

Έγχρωμη οθόνη ποιότητας αέρα LED

Στην αυτόματη λειτουργία του AirgoClean® 11 E, η διαφορετικά αόρατη ποιότητα του αέρα γίνεται ορατή. Η ένδειξη ποιότητας αέρα LED τριών σταδίων ανάβει πράσινο, μπλε ή κόκκινο σύμφωνα με τη μετρούμενη ποιότητα αέρα. Η ταχύτητα εξαερισμού και η σχετική απόδοση καθαρισμού αέρα ρυθμίζονται με βάση την ποιότητα του αέρα:

πράσινος: καλή ποιότητα αέραμπλε: μέτρια ποιότητα αέρατο κόκκινο: κακή ποιότητα αέρα

Υγιέστερος αέρας ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε

Μην αφήνετε τυχαία την ποιότητα του εσωτερικού αέρα. Πάρτε ενεργά την προστασία της υγείας της οικογένειάς σας στα χέρια σας. Ο εξαγνιστής χώρου AirgoClean® 11 E βελτιώνει την ποιότητα του αέρα όλο το εικοσιτετράωρο και σας δίνει την ελευθερία να απολαύσετε μια υγιή ζωή.

Γρήγορος καθαρισμός αέρα 360 °

Ο αέρας απορροφάται από την κυλινδρική διάταξη με βελτιστοποιημένη ροή, καθαρίζεται με το εξαιρετικά αποτελεσματικό φίλτρο HEPA 360 ° και απελευθερώνεται ομοιόμορφα στο δωμάτιο μέσω της εξόδου αέρα με σταθερές ράγες.

Περιοχές εφαρμογής και μεγέθη δωματίου:

Φιλτράρισμα λεπτής σκόνης, γύρης και τριχών ζώων (CADR):Κατάλληλο για δωμάτια έως 15 m² / 37,5 m³.

Οι ιοί φιλτράρουν το SARS-CoV-2 και γενική προστασία από λοίμωξη (γρίπη, κρυολόγημα, ιλαρά κ.λπ.):Με 6 αλλαγές αέρα (γραφείο, αίθουσες συσκέψεων) κατάλληλες για δωμάτια έως 8 m² / 20 m³.Με 10 αλλαγές αέρα (πρακτικές, αίθουσες θεραπείας) κατάλληλες για δωμάτια έως 5 m² / 12,5 m³.Σημείωση: Με το μέγιστο μέγεθος δωματίου, η συσκευή λειτουργεί με την υψηλότερη ταχύτητα ανεμιστήρα! Προκειμένου να επιτύχετε έναν βέλτιστο συνδυασμό μέγιστου ελέγχου ατμοσφαιρικής ρύπανσης και ελάχιστου θορύβου στο παρασκήνιο, σας προτείνουμε λοιπόν να διαστασιοποιήσετε το μέγεθος του δωματίου σε περίπου 30% μικρότερο από το μέγιστο δυνατό κατά τον προγραμματισμό της υλοποίησής σας. Με αυτόν τον τρόπο, η συσκευή μπορεί επίσης να διασφαλίσει το φιλτράρισμα σε ένα πιο αθόρυβο επίπεδο ανεμιστήρα.

Αυτόματη λειτουργία με έξυπνα ελεγχόμενο καθαρισμό αέρα

Εκτός από τον χειροκίνητο έλεγχο της απόδοσης καθαρισμού αέρα, το AirgoClean® 11 E διαθέτει έναν έξυπνο "αισθητήρα ποιότητας αέρα" που αντιδρά σε πραγματικό χρόνο σε μια αλλαγή στην ποιότητα του αέρα εσωτερικού χώρου. Ο εξαιρετικά ευαίσθητος αισθητήρας ποιότητας αέρα μετρά συνεχώς την ατμοσφαιρική ρύπανση από λεπτή σκόνη και γύρη και εντοπίζει ακόμη και τις μικρότερες αλλαγές αμέσως - προκειμένου να αντιδράσει αμέσως με προσαρμοσμένο καθαρισμό αέρα. Η απόδοση του αέρα και του φίλτρου της συσκευής ρυθμίζεται αυτόματα στον βαθμό που απαιτείται για την αφαίρεση των σωματιδίων από τον αέρα του δωματίου στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Αυτόματη λειτουργία και φιλτράρισμα ιών:

Μην χρησιμοποιείτε την αυτόματη λειτουργία εάν η συσκευή χρησιμοποιείται για φιλτράρισμα ιών. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες αντιδρούν μόνο στην ατμοσφαιρική ρύπανση από λεπτή σκόνη, γύρη ή VOC. Η συσκευή δεν μπορεί να προσδιορίσει το φορτίο του ιού. Είναι πιθανό η αυτόματη λειτουργία να δείχνει "καλή" ποιότητα αέρα, αν και το φορτίο ιών στο δωμάτιο είναι πολύ υψηλό. Επομένως, όταν φιλτράρετε ιούς για να μειώσετε τον έμμεσο κίνδυνο μόλυνσης, σας συνιστούμε να ορίζετε πάντα την ταχύτητα του ανεμιστήρα που απαιτείται στις αντίστοιχες απαιτήσεις για τον ρυθμό κυκλοφορίας (όγκος αέρα).

Χρονόμετρο με αυτόματη απενεργοποίηση

Ο εύκολα προγραμματιζόμενος χρονοδιακόπτης επιτρέπει τον καθορισμό ενός σταθερού χρόνου λειτουργίας. Ο αριθμός ωρών έως την αυτόματη απενεργοποίηση μπορεί να οριστεί σε 1, 2, 4 ή 8 ώρες. Ακριβώς όπως απαιτεί η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, και μπορούν να αποφευχθούν περιττοί χρόνοι λειτουργίας

Αθόρυβη λειτουργία

Με επίπεδο θορύβου έως 43 dB (A), το AirgoClean® 11 E καθαρίζει τον αέρα του δωματίου ευχάριστα ήσυχα. Τόσο ήσυχο που μπορείς να κοιμηθείς και να μείνεις κοιμισμένος ανενόχλητος στην κρεβατοκάμαρα ακόμα και με τη συσκευή σε λειτουργία.

Με επίπεδο θορύβου έως 43 dB (A), το AirgoClean® 11 E καθαρίζει τον αέρα του δωματίου ευχάριστα ήσυχα. Τόσο ήσυχο που μπορείς να κοιμηθείς και να μείνεις κοιμισμένος ανενόχλητος στην κρεβατοκάμαρα ακόμα και με τη συσκευή σε λειτουργία.

Υγιής χώρος διαβίωσης χάρη στην τεχνολογία φίλτρου "Triple Protection"Συνδυάζοντας τρεις διαφορετικές τεχνολογίες φίλτρου, τα αλλεργιογόνα και τα ρυπογόνα σωματίδια, καθώς και τα παθογόνα, φιλτράρονται αξιόπιστα από τον εσωτερικό αέρα.Φίλτρο HEPA

Στο φίλτρο HEPA εξαλείφονται ιοί, βακτήρια, γύρη, αλλεργιογόνα, σωματίδια λεπτής σκόνης και σπόρια μούχλας έως και 0,3 μικρόμετρα. Λόγω του υψηλού βαθμού διαχωρισμού του 99,97%, χρησιμοποιούνται φίλτρα αυτής της κατηγορίας φίλτρων, για παράδειγμα, σε ευαίσθητες στην υγιεινή περιοχές εργαστηρίων και στην παραγωγή τροφίμων. Οι καλύτερες συνθήκες για να μετατρέψετε τους τέσσερις τοίχους σας σε μια όαση ευεξίας με καθαρό, φιλτραρισμένο, καθαρό αέρα δωματίου.

Φίλτρο άνθρακα

Ιδανικό για ιδιοκτήτες κατοικίδιων. Το δοκιμασμένο και δοκιμασμένο φίλτρο HEPA με ενσωματωμένο φίλτρο άνθρακα (αποτελούμενο από άνθρακα) εξουδετερώνει ρύπους και οσμές ζώων όπως οσμή σκύλου (μυρωδιά της μύτης της γούνας), ούρα σκύλου ή γάτας αποτελεσματικά από τον αέρα του περιβάλλοντος.

Προ-φίλτρο DACRON®

Το DACRON® είναι ένα όνομα για συνθετικά παραγόμενα συνεχή νήματα από πολυεστέρα τα οποία, χάρη στις ιδιαίτερα αλλεργικές τους ιδιότητες, ταιριάζουν ιδανικά ως προ-φίλτρα στον καθαρισμό του αέρα. Τα φίλτρα από συνθετικές ίνες φτιαγμένα με αυτό είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στο σκίσιμο, ανθεκτικά και υδατοαπωθητικά. Το φίλτρο από συνθετικές ίνες φιλτράρει ήδη αξιόπιστα τις ελαφριές έως τις μεσαίες οσμές, τη χονδροειδή σκόνη του σπιτιού και τα μαλλιά των ζώων από τον αέρα του δωματίου.

Γρήγορη και εύκολη αλλαγή φίλτρου

Η γρήγορη αλλαγή των προεγκατεστημένων φίλτρων είναι εξίσου εύκολη με τη λειτουργία του AirgoClean® 11 E. Το κάλυμμα της συσκευής μπορεί να αφαιρεθεί με το ένα χέρι χωρίς εργαλεία, έτσι ώστε τα φίλτρα προ, άνθρακα και HEPA να μπορούν να ελεγχθούν οπτικά και να αλλαχθούν εάν είναι απαραίτητο.

Καθαρός αέρας για μια πιο υγιεινή ζωή, μεγαλύτερη ευεξία και αυξημένη απόδοση - ο καθαριστής αέρα AirgoClean® 11 E καθιστά δυνατή.

Ισχύει στις:

Αλλεργιογόνα γύρης και κατοικίδιων Λεπτή σκόνη, υπολείμματα οικιακής σκόνης και ακάρεων Ιοί, βακτήρια και σπόρια μούχλας Καπνός τσιγάρων και δυσάρεστες μυρωδιές

Οφέλη για την πρακτική:

Σύστημα φίλτρου αέρα 3-σε-1 δωμάτιο με φίλτρο HEPA, φίλτρο άνθρακα και προ-φίλτρο DACRON® Αποτελεσματική διήθηση HEPA αιωρούμενων σωματιδίων και ρύπων Οθόνη ποιότητας αέρα τριών σταδίων σε χρώματα LED (πράσινο, μπλε, κόκκινο) Κατάλληλο για πλήρως αυτόματο καθαρισμό αέρα σε δωμάτια έως 38 m³ Όγκος καθαρισμού έως 120 m 120 / h 3 ταχύτητες ανεμιστήρα Συμπαγής και ισχυρός με εύκολη λειτουργία Απλή, γρήγορη αλλαγή φίλτρου Αυτόματη λειτουργία Φως φίλτρου Χαμηλός θόρυβος: μέγ. 43 dB (A) Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας Φιλικό προς τις αλλεργίες
Τεχνικά δεδομένα Γενικά   Αριθμός προϊόντος 1.580.001.011 Ποσότητα αέρα   Ενδείκνυται για χώρους έως [m²/m³] 15 m² /38 m³   Βαθμίδα 1 [m³/h] 42   Βαθμίδα 2 [m³/h] 72   Βαθμίδα 3 [m³/h] 120 Ηλεκτρικές τιμές   Σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο 100 - 240 V/50 - 60 Hz   Κατανάλωση ισχύος [kW] 0,011   Ονομαστική κατανάλωση ρεύματος [A] 1 Ηλεκτρική σύνδεση   Φις σύνδεσης CEE 7/16   Μήκος καλωδίου [m] 1,5 Τιμές ήχου   Βαθμίδα 1 - Απόσταση 1 m [dB(A)] 25   Βαθμίδα 2 - Απόσταση 1 m [dB(A)] 34   Βαθμίδα 3 - Απόσταση 1 m [dB(A)] 43 Ανεμιστήρας   αξονικό   ακτινικό   Βαθμίδες ανεμιστήρα 3 Διάσταση   Μήκος (χωρίς συσκευασία) [mm] 240   Πλάτος (χωρίς συσκευασία) [mm] 240   Ύψος (χωρίς συσκευασία) [mm] 335 Βάρος   (χωρίς συσκευασία) [kg] 2 Εξοπλισμός, χαρακτηριστικά και λειτουργίες Εξοπλισμός   Luftqualitätssensor   Ένδειξη της ποιότητας αέρα   Ein-/Ausschalter   Membrantasten   Ψηφιακή οθόνη   Betriebskontrollleuchte   Αισθητήρας σκόνης   Λειτουργία χρονοδιακόπτη   Ιονισμός   Negativ-Ion-Austritt   Αυτόματη Λειτουργία   Filterreinigungsanzeige   Λειτουργία αερισμού   Turbo-Modus Ένδειξη αλλαγής φίλτρου   Κύριο φίλτρο   Προφίλτρο Φίλτρο   Προφίλτρο Synthesefaser   Φίλτρα αιωρουμένων σωματιδίων HEPA-Carbon-Filter   Απόδοση φίλτρου 99,97% Κινητικότητα   Πόδια

 βασικός εξοπλισμός

 προαιρετικά διαθέσιμο

 μη διαθέσιμο

MPN AirgoClean 11 E - 1580001011
Accept Site use cookies