Αγαπητοί συνεργάτες,
σας ενημερώνουμε ότι λόγω της ετήσιας απογραφής μας , η εταιρεία μας και το service μας θα είναι κλειστά από 02/01 έως και 07/01.
Η τελευταία ημερομηνία παραδόσεων για φέτος είναι η 28/12/2023 και η έναρξη των παραδόσεων θα γίνει στις 09/01/2024.
Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το νέο έτος!

USB

There are 24 products.
USB
Showing 1 - 24 of 24 items
  • Sandberg USB 3.0 Multi Card Reader
    3474

    Sandberg

    Το Sandberg USB 3.0 Multi Card Reader είναι η σωστή επιλογή αν θέλετε να διαβάζετε και να γράφετε διάφορους τύπους καρτών μνήμης. Με τη συσκευή ανάγνωσης καρτών στη θύρα USB μπορείτε να διαβάζετε και να γράφετε σε μια κάρτα μνήμης όπως ακριβώς θα κάνατε σε έναν σκληρό δίσκο.

  • Sandberg USB-C Mini Dock HDMIUSB
    3496

    Sandberg

    Με το Sandberg USB-C Mini Dock HDMI + USB, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια θύρα USB-C για να συνδέσετε μια δεύτερη οθόνη, τηλεόραση ή συσκευή προβολής στον υπολογιστή σας. Έχετε επίσης μια κανονική θύρα USB 3.0 για σύνδεση συσκευών USB. Η υποδοχή USB-C έχει μια επέκταση για τη σύνδεση εξοπλισμού ενός τροφοδοτικού, έτσι το Macbook σας δεν θα μείνει από...

  • Sandberg USB-C Mini Dock VGAUSB
    3497

    Sandberg

    Με το Sandberg USB-C Mini Dock VGA + USB, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια θύρα USB-C για να συνδέσετε μια δεύτερη οθόνη, τηλεόραση ή συσκευή προβολής στον υπολογιστή σας. Έχετε επίσης μια κανονική θύρα USB 3.0 για σύνδεση συσκευών USB. Η υποδοχή USB-C έχει μια επέκταση για τη σύνδεση εξοπλισμού ενός τροφοδοτικού, έτσι το Macbook σας δεν θα μείνει από...

  • Sandberg USB-C Gigabit Network Adapter
    3498

    Sandberg

    Με τον μετατροπέα Sandberg από USB-C σε δίκτυο μπορείτε να συνδέσετε τον υπολογιστή σας με υποδοχή USB-C σε μια σταθερή ενσύρματη σύνδεση δικτύου.

  • Sandberg USB-C Charge Cable 2M, 60W
    3510

    Sandberg

    Φορτίστε τη συσκευή σας USB-C από μια πηγή USB-C.

  • Sandberg USB-C Dock HDMILANSDUSB,61W
    3511

    Sandberg

    Το Sandberg USB C Dock σας δίνει πολλές χρήσιμες δυνατότητες σύνδεσης για τον υπολογιστή σας με θύρα USB-C. Με δύο εξόδους HDMI μπορείτε να συνδέσετε μια πρόσθετη οθόνη, τηλεόραση ή συσκευή προβολής. ενώ μπορείτε να συνδέσετε εξωτερικές συσκευές USB με τη θύρα USB 3.0. Υποδοχή RJ45 για καλωδιακή σύνδεση δικτύου. Με τον ενσωματωμένο αναγνώστη καρτών SD...

  • Sandberg USB2 A-B 2m SAVER
    3514

    Sandberg

    Καλώδιο σύνδεσης USB 2.0 A-B

  • Sandberg USB2 A-MicroB 2m SAVER
    3520

    Sandberg

    Καλώδιο φόρτισης/Συγχρονισμού MicroUSB

  • Sandberg Car charger for iPad 2100 mA
    3634

    Sandberg

    With the Sandberg Car charger for iPad, you’ll always have a charging cable to hand in your car, whether it’s your iPad, iPhone or iPod that’s running low on power.

  • Sandberg AC Charger Dual USB 2.41A EU
    3642

    Sandberg

    Με το Sandberg AC Charger Dual USB, θα έχετε πάντα πρόχειρο έναν φορτιστή στο σπίτι, είτε πρόκειται για το iPhone, iPad, iPod ή άλλη συσκευή USB, της η οποίας η μπαταρία αδειάζει.

  • Sandberg SIM Adapter Kit 4in1
    3651

    Sandberg

    Μετατρέπει nano-SIM σε Micro-SIM, Nano-SIM σε Standard-SIM και Micro-SIM σε standard-SIM. Επιπλέον, θα πάρετε μια βολική ακίδα για να ανοίγετε τη βάση της κάρτας SIM του iPhone.

  • Sandberg USB 30pin Cable Flat 1m
    3660

    Sandberg

    Με το Sandberg Sync and Charge Cable, μπορείτε να συγχρονίσετε τη συσκευή με τον υπολογιστή σας και να φορτίσετε τη μπαταρία της απευθείας από αυτόν ή από έναν φορτιστή με θύρα USB.

  • Sandberg MicroUSB Reversible Cable 1m
    3667

    Sandberg

    Με το Sandberg Micro USB Reversible Cable, μπορείτε να συγχρονίσετε τη συσκευή με τον υπολογιστή σας και να φορτίσετε τη μπαταρία της απευθείας από αυτόν ή από έναν φορτιστή με θύρα USB.

  • Sandberg AC Charger QC 3.0 USB EUUKUS
    3668

    Sandberg

    Με το Sandberg AC Charger QC 3.0, θα έχετε πάντα πρόχειρο έναν φορτιστή στο σπίτι. Ισχυρός φορτιστής για όλες τις συσκευές USB σας. Συμβατό με QC 3.0 για την επίτευξη σούπερ γρήγορη ταχύτητα για τις υποστηριζόμενες συσκευές.

  • Sandberg Car Charger 1xQC 3.01xUSB2.4A
    3669

    Sandberg

    Με το Sandberg QC 3.0 Car Charger, θα έχετε πάντα πρόχειρη μια θύρα USB στο αυτοκίνητο. Μπορείτε να πάρετε μια τυπική υποδοχή USB για τη φόρτιση των smartphones και tablets, καθώς και ένα σούπερ γρήγορο QC 3.0 φόρτισης για τη φόρτιση των υποστηριζόμενων συσκευών.

  • Sandberg 3in1 LightningMicroUSBUSB-C 1m
    3672

    Sandberg

    Με το Sandberg 3in1 Sync and Charge Cable, μπορείτε να συγχρονίσετε τη συσκευή με τον υπολογιστή σας και να φορτίσετε ταυτόχρονα τη μπαταρία της απευθείας ή από έναν φορτιστή με θύρα USB.

  • Sandberg Extension USB 2.0 AA 3 m
    3725

    Sandberg

    Καλώδιο προέκτασης USB 2.0. Σημειώστε ότι τα καλώδια USB μπορούν να επεκταθούν μόνο για επτά μέτρα, εκτός εάν χρησιμοποιείτε ενισχυμένο καλώδιο.

  • Sandberg 1 USB Sync & Charge Cable
    3846

    Sandberg

    Με το Sandberg 3in1 Sync and Charge Cable, μπορείτε να συγχρονίσετε τη συσκευή με τον υπολογιστή σας και να φορτίσετε ταυτόχρονα τη μπαταρία της απευθείας ή από έναν φορτιστή με θύρα USB.

  • Sandberg Survivor Powerbank 20100
    3628

    Sandberg

    H Sandberg Survivor Powerbank είναι η απόλυτη εφεδρική μπαταρία για τη φόρτιση κινητών και άλλων φορητών συσκευών USB. Θωρακισμένη σε ένα ανθεκτικό περίβλημα με πιστοποίηση IP67, μπορεί να αντέξει σε σκληρή μεταχείριση. Ανθεκτική στο νερό, στην κρούση και στη σκόνη: πάρτε την μαζί σας όπου και αν πάτε, για ράφτινγκ, ορειβασία, φεστιβάλ ή κάμπινγκ – η...

Accept Site use cookies