Αγαπητοί συνεργάτες,
σας ενημερώνουμε ότι λόγω της ετήσιας απογραφής μας , η εταιρεία μας και το service μας θα είναι κλειστά από 02/01 έως και 07/01.
Η τελευταία ημερομηνία παραδόσεων για φέτος είναι η 28/12/2023 και η έναρξη των παραδόσεων θα γίνει στις 09/01/2024.
Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το νέο έτος!

TROTEC B1 E Υγραντηρας αερα υπερηχων (1160000050)

Trotec

1613.0000

Καλύτερη αναπνοή σημαίνει πιο υγιή ζωή! Με τον υγραντήρα αέρα 2 σε 1, B 1 E, της Trotec μετατρέπετε το σπίτι σας με το πάτημα ενός κουμπιού σε όαση ευεξίας για τους ευαίσθητους βλεννογόνους και τις αναπνευστικές οδούς. Μέσω της βέλτιστης υγρασίας αέρα προλαμβάνετε π.χ. κρυώματα, ερεθισμένα μάτια ή ξηρό δέρμα.

More details

Υγραντήρας αέρα υπερήχων B 1 E

Ενεργοποιήστε, αναπνεύστε και απολαύστε με όλες τις αισθήσεις σας τις υγιείς συνθήκες χώρου.

Καλύτερη αναπνοή σημαίνει πιο υγιή ζωή! Με τον υγραντήρα αέρα 2 σε 1, B 1 E, της Trotec μετατρέπετε το σπίτι σας με το πάτημα ενός κουμπιού σε όαση ευεξίας για τους ευαίσθητους βλεννογόνους και τις αναπνευστικές οδούς. Μέσω της βέλτιστης υγρασίας αέρα προλαμβάνετε π.χ. κρυώματα, ερεθισμένα μάτια ή ξηρό δέρμα.

Το γνωρίζατε αυτό; Ο άνθρωπος περνάει κατά μέσο όρο μόνο το 20 % της ημέρας έξω στον φυσικό αέρα. Τον υπόλοιπο χρόνο αναπνέουμε αέρα του χώρου που είναι επιβαρυμένος με οικιακή σκόνη, αλλεργιογόνα και άλλες ερεθιστικές ουσίες και οποίος είναι συχνά πολύ ξηρός. Η υγρασία αέρα κάτω από τις βέλτιστες τιμές 40 έως 60 % ερεθίζει επιπρόσθετα τους ευαίσθητους βλεννογόνους και ευνοεί τα κρυώματα και τον βήχα. Ιδιαίτερα τα παιδιά και οι αλλεργικοί έχουν ευαισθησία σε αυτά.

Αναπνεύστε ελεύθερα! Ο υγραντήρας αέρα Β 1 Ε μετατρέπει το νερό με το οποίο έχει γεμίσει το δοχείο αποθέματος μέσω υπερήχων σε συνεχόμενα ρυθμιζόμενο νέφος ψεκασμού και διανέμει αυτή την υγρασία που προσφέρει φρεσκάδα έως 15 ώρες στον χώρο. Με την απόδοση παραγωγής νέφους έως 4,8 λίτρα την ημέρα ο B 1 E ενδείκνυται για χώρους έως 20 m² ή 50 m³. Άνθρωποι, κατοικίδια και φυτά απολαμβάνουν εξίσου τα πλεονεκτήματα της βελτιωμένης ποιότητας αέρα. Τα φυτά σε γλάστρα αναπτύσσονται και στον άνθρωπο μεταξύ άλλων μειώνεται ο κίνδυνος κρυώματος.

Σε όλες αυτές τις λειτουργίες που προάγουν την υγεία και τη διάθεση ο χειρισμός του B 1 E είναι εξαιρετικά απλός. Κατά την επίτευξη του βέλτιστου επιπέδου υγρασίας και με άδειο δοχείο νερού η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα. Το LED που βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά σηματοδοτεί αναβοσβήνοντας το απαιτούμενο εκ νέου γέμισμα του δοχείου. Αν πρέπει να καθαριστεί η συσκευή, ο υγραντήρας αέρα αποσυναρμολογείται πανεύκολα.

Υγιεινός αέρας αν το επιθυμείτε με ευεργετικά αρώματα

Αρωματισμός του αέρα του χώρου με αιθέρια έλαια

Ο Β 1 Ε διαθέτει αφαιρούμενο διανομέα αιθέριων ελαίων για τον πρόσθετο αρωματισμό του αέρα του χώρου. Λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο αρκούν για την επίτευξη ηρεμιστικών συνθηκών στον χώρο. Όταν χρησιμοποιείται στο υπνοδωμάτιο, η ήσυχη λειτουργία του B 1 E προάγει τον υγιεινό ύπνο. Στην καθημερινότητα τα αρώματα που ενεργοποιούν την υγεία μειώνουν το στρες και την εσωτερική ανησυχία.

Η στρογγυλεμένη μορφή του Β 1 Ε, το εξαιρετικά μοντέρνο σχέδιο σε συνδυασμό χρωμάτων λευκό/ασημί καθώς και ο προαιρετικά ενεργοποιούμενος φωτισμός του δοχείου νερού κολακεύουν και οπτικά έτσι ώστε ο καλαίσθητος νεφοποιητής να ενσωματώνεται αρμονικά σε κάθε χώρο κατοικίας.

Εγκεκριμένη ασφάλεια

Επωφεληθείτε από την επώνυμη ποιότητα Trotec ως εγγύηση για υψηλή αξία, ασφάλεια και λειτουργικότητα. Με τη νομικά κατοχυρωμένη σφραγίδα GS ο φορέας πιστοποίησης Intertek βεβαιώνει ότι κατά τη χρήση σύμφωνα με τις προδιαγραφές ή κατά την προβλέψιμη χρήση αυτής της συσκευής δεν τίθεται σε κίνδυνο ούτε η υγεία ούτε η ασφάλεια του χρήστη.

Πρακτικά πλεονεκτήματα:

  • Υγραντήρας αέρα 2 σε 1 και διανομέας αρώματος
  • Τεχνολογία υπερήχων για ευχάριστο κλίμα χώρου και τη βελτίωση της ποιότητας αέρα
  • Ενσωματωμένος διανομέας αρωματικού ελαίου για τον προαιρετικό αρωματισμό του χώρου
  • Ρυθμιζόμενη ένταση νέφωσης χωρίς διαβάθμιση
  • Διάρκεια λειτουργίας έως 15 ώρες χάρη στο μεγάλο δοχείο νερού
  • Χρησιμοποιείται με κανονικό νερό της βρύσης – δεν απαιτείται αποσταγμένο νερό
  • Αυτόματη απενεργοποίηση
  • Ενεργοποιούμενος φωτισμός LED του δοχείου νερού
  • Εύκολη φροντίδα και απλή χρήση – εύκολη αποσυναρμολόγηση και εύκολος καθαρισμός
Υγραντήρας αέρα υπερήχων B 1 E - Μπροστινή όψη
Υγραντήρας αέρα υπερήχων B 1 E - Όψη μπροστινού μέρους
Υγραντήρας αέρα υπερήχων B 1 E
SecoSan

Με το SecoSan πάντα βέλτιστη ποιότητα νερού για ευεργετικό αέρα χώρου με σωστή υγρασία

Συνεχώς φρέσκο νερό για υγιεινή ποιότητα αέρα Για να παραμένει το δοχείο αποθέματος νερού πάντα τόσο καθαρό όπως την ημέρα του γεμίσματος, συνιστούμε το στικ SecoSan με το οποίο το νερό παραμένει συνεχώς καθαρό, διαυγές και χωρίς μικρόβια και δυσάρεστες οσμές. Μοναδικό χαρακτηριστικό του SecoSan είναι η ενεργή αντιμικροβιακή επιφάνεια στην οποία βρίσκονται ιόντα αργύρου τα οποία δεσμεύουν βακτήρια και μικρόβια κατά την επαφή και έτσι αποτρέπουν τον πολλαπλασιασμό τους. Ο συσσωρευτής ιόντων SecoSan με αυτόματη δοσομέτρηση διατηρεί αποδεδειγμένα το νερό ελεύθερο από μικρόβια. Το παρεχόμενο στικ εξασφαλίζει με αυτό τον τρόπο ακόμη και σε περίπτωση καθημερινής αλλαγής φίλτρου ή κατανάλωσης νερού έως 6 μήνες καθαρό νερό.

Υγραντήρας αέρα υπερήχων B 1 E - Ένταση νεφοποίησης

Επιλέξιμη ένταση νέφωσης

Εξαιρετικά λεπτός διασκορπισμός για φρεσκάδα μεγάλης διάρκειας

Προσαρμόστε τη λειτουργία νέφωσης του B 1 E στις ατομικές ανάγκες σας. Η ένταση της νέφωσης ρυθμίζεται συνεχόμενα, για τη ρύθμιση της απόδοσης ύγρανσης ανάλογα με το εκάστοτε μέγεθος χώρου και την εκάστοτε εποχή.

Υγραντήρας αέρα υπερήχων B 1 E - Ατμόσφαιρα με φως νυκτός

Ευχάριστη ατμόσφαιρα με φως νυκτός

Ο ιδανικός φωτισμός για χαλάρωση

Το φως δημιουργεί ατμόσφαιρα και ενισχύει την ευεξία μας. Για αυτό τον λόγο ο B 1 E διαθέτει ενεργοποιούμενο ατμοσφαιρικό φωτισμό για να μετατρέπει τον χώρο σας τα σκοτεινά βράδια σε ατμοσφαιρικό καταφύγιο ευεξίας με ζεστό φωτισμό. 

Υγραντήρας αέρα υπερήχων B 1 E - Έξυπνος πίνακας ελέγχου, ορατές όλες οι λειτουργίες

Έξυπνος πίνακας ελέγχου, όλα εντός του οπτικού πεδίου

Μοντέρνα οπτική – εύκολος χειρισμός

Όλες οι επιλέξιμες παράμετροι του B 1 E ρυθμίζονται μέσω του πίνακα ελέγχου στην μπροστινή πλευρά. Ο ελκυστικός φωτισμός LED του περιστροφικού διακόπτη σηματοδοτεί την κατάσταση λειτουργίας και αναβοσβήνει διακριτικά σε κόκκινο χρώμα όταν πρέπει να γεμίσει ξανά το δοχείο νερού.

Υγραντήρας αέρα υπερήχων B 1 E - Διανομέας αρωματικού ελαίου

Διανομέας αρωματικού ελαίου

Απεριόριστα αρώματα χώρου, συνεχώς μεταβαλλόμενες εμπειρίες αρωμάτων

Ανακαλύψτε κάθε μέρα νέα αισθησιακά αρώματα χώρου με την αρωματοθεραπεία του B 1 E. Ο εύκολα προσβάσιμος διανομέας αρωματικού ελαίου μετατρέπει ήδη μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο σε ευχάριστο νέφος αρώματος. Βυθιστείτε στον κόσμο των αισθησιακών αρωμάτων.

Υγραντήρας αέρα υπερήχων B 1 E - Μεγάλο δοχείο νερού

Μεγάλο δοχείο νερού

Μικρές διαστάσεις μεγάλη αντοχή στην απόδοση

Παρά τις μικρές διαστάσεις του ο B 1 E διακρίνεται για την εντυπωσιακή αντοχή του. Το δοχείο νερού χωρητικότητας 3 λίτρων παρέχει δυνατότητα αδιάκοπης απόδοσης ύγρανσης έως 15 ώρες και ξεπερνά έτσι πολλές συσκευές της κατηγορίας του.

Υγραντήρας αέρα υπερήχων B 1 E - Διαφανής ένδειξη στάθμης πλήρωσης

Διαφανής ένδειξη στάθμης πλήρωσης

Σαφής ένδειξη της στάθμης νερού, ελκυστικά διαμορφωμένη

Το εξαιρετικά μοντέρνο σχέδιο του δοχείου νερού ενημερώνει με διαφανή τρόπο για τη στάθμη. Εδώ η ματιά για τη στάθμη νερού μοιάζει με την παρατήρηση ενός έργου τέχνης στο μουσείο σύγχρονης τέχνης.


ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ – ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Υγραντήρας αέρα υπερήχων B 1 E - Ευεργετική φρεσκάδα στο σπίτι σας

Ευεργετική φρεσκάδα στο σπίτι σας

Σπίτι είναι εκεί όπου αισθανόμαστε ευεξία

Ένας σημαντικός παράγοντας ευεξίας για να χαλαρώνουμε στο σπίτι, να ανανεώνουμε τις δυνάμεις μας και να αισθανόμαστε καλά είναι ένα κλίμα χώρου με σωστή ύγρανση με σχετική υγρασία 40 – 60 %. Ο Β 1 Ε εξασφαλίζει εντελώς αυτόματα υγιεινή υγρασία του αέρα στον χώρο και αισθητή φρεσκάδα. 

Υγραντήρας αέρα υπερήχων B 1 E - Μεγαλύτερη απόδοση στον χώρο εργασίας

Μεγαλύτερη απόδοση στον χώρο εργασίας

Για αύξηση της συγκέντρωσης και της παραγωγικότητας 

Οι υπάλληλοι γραφείου γνωρίζουν το πρόβλημα. Το κίνητρο μπορεί το πρωί να είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα όμως μειώνεται η ικανότητα συγκέντρωσης και η παραγωγικότητα. Αυτό οφείλεται συχνά κυριολεκτικά στη βαριά ατμόσφαιρα στον χώρο εργασίας. Ο Β 1 Ε εξασφαλίζει παραγωγικές συνθήκες στον χώρο, υγραίνει ιδανικά και αυξάνει τη φρεσκάδα για μεγαλύτερη εξισορρόπηση.

Υγραντήρας αέρα υπερήχων B 1 E - Χαλάρωση με όλες τις αισθήσεις

Χαλάρωση με όλες τις αισθήσεις

Αρωματοθεραπεία για αύξηση της ευεξίας

Απλά χαλαρώστε! Σε καιρούς συνεχούς κινητικότητας αυτό είναι εύκολο να το λες αλλά δύσκολο να το κάνεις. Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται μετά από μια δύσκολη ημέρα εργασίας εξακολουθούν για πολλή ώρα να έχουν ένταση. Εδώ βοηθά η αρωματοθεραπεία του B 1 E. Η διασπορά αιθέριων ελαίων δημιουργεί ένα ευχάριστο άρωμα στον χώρο. Αυτό προάγει μια ευεργετική κατάσταση χαλάρωσης και εξασφαλίζει την απομάκρυνση των ενοχλητικών σκέψεων για την καθημερινότητα στο παρασκήνιο.


Αγορά

Υγραντηρας αερα υπερηχων B 1 E εμφάνιση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Trotec

Υγραντηρας αερα υπερηχων B 1 E

Ο υγραντήρας υπερήχων B 1 E υγραίνει τον αέρα στο δωμάτιο - και, εάν είναι επιθυμητό, παρέχει και φρέσκο άρωμα. Με το κανονικό νερό της βρύσης δημιουργεί μια λεπτή ομίχλη της οποίας η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί συνεχώς.

Εξοικονομήστε: 33 %

59,95 € 39,95 € με ΦΠΑ Εμφάνιση της καθαρής τιμής (δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

αγορά

Τεχνικά δεδομένα

Τεχνικά δεδομένα
Γενικά
  Αριθμός προϊόντος 1.160.000.050
Απόδοση νεφοποίησης
  Απόδοση νεφοποίησης [ml/h] 200
  μέγ. (l/24h) [l/24h] 4,8
  Χρόνος εργασίας 15 h μέγ.
Μέγεθος χώρου
  Ενδείκνυται για χώρους έως [m²] 20
  Ενδείκνυται για χώρους έως [m³] 50
Ηλεκτρικές τιμές
  Σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο 220 - 240 V/50 - 60 Hz
  Κατανάλωση ισχύος Ύγρανση [kW] 0,024
Ηλεκτρική σύνδεση
  Φις σύνδεσης CEE 7/16
  Μήκος καλωδίου [m] 1,5
Τιμές ήχου
  Απόσταση 1 m [dB(A)] 38
Χαρακτηριστικό ασφαλείας
  Επίπεδο προστασίας II
Δοχείο νερού
  Περιεχόμενο σε [l] 3
  Ένδειξη στάθμης πλήρωσης νερού
  Ενεργοποιούμενος φωτισμός LED του δοχείου νερού
  Προειδοποιητικό σήμα σε χαμηλή στάθμη
  Ένδειξη δοχείου νερού
  Αυτόματη απενεργοποίηση σε άδεια στάθμη νερού
Βαθμίδες ανεμιστήρα
  Αριθμός βαθμίδων ανεμιστήρα 1
Σύστημα ελέγχου σχ. υγρ.
  Υγροστάτης, εσωτερικά
Πίνακας ελέγχου
  Κουμπιά χειρισμού
  Οθόνη LED
Έκδοση περιβλήματος
  Πλαστικού
Διάσταση
  Μήκος (χωρίς συσκευασία) [mm] 160
  Πλάτος (χωρίς συσκευασία) [mm] 301
  Ύψος (χωρίς συσκευασία) [mm] 278
Βάρος
  (χωρίς συσκευασία) [kg] 1,5
Εξοπλισμός, χαρακτηριστικά και λειτουργίες
Λειτουργίες και εξοπλισμός
  Λειτουργίες και εξοπλισμός- ναι Αρχή ψύχους μέσω εξάτμισης μέσω νεφοποίησης με υπερήχους, Ενσωματωμένος διανομέας και ενσωματωμένο δοχείο αρωματικού ελαίου για τον προαιρετικό αρωματισμό του χώρου, Φίλτρο άνθρακα, ρυθμιζόμενη ένταση νέφωσης χωρίς διαβάθμιση, Αποσκληρυντής νερού, Ένδειξη LED
  Μέθοδος ύγρανσης Τεχνολογία υπερήχων
  Ένταση νεφοποίησης Χωρίς διαβάθμιση

 βασικός εξοπλισμός

 προαιρετικά διαθέσιμο

 μη διαθέσιμο

Εξαρτήματα

Φόρτωση...

Εναλλακτικά προϊόντα

Φόρτωση...

Λήψεις

Φόρτωση...
MPN B 1 E - 1160000050, 2.35kg
Accept Site use cookies